O PIŠKOTKIH

Če ste obiskovalec spletne strani VRTNI INŽENIRING BILBAN Primož Bilban s.p., o vas zbiramo podatke z uporabo piškotkov, zaradi boljše uporabniške izkušnje ter občasnega prikazovanja oglasov. Zato vas prosimo, da za uporabo spletne strani stisnete gumb »strinjam se«.

Uporaba piškotkov na spletnem mestu: http://www.okolica-bilban.si/

Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov, povezanih z njim, je:
Naziv podjetja: VRTNI INŽENIRING BILBAN, Primož Bilban s.p.
Naslov: Spodnje Pirniče 42

Elektronski naslov: info@okolica-bilban.si
Telefonska številka za stik: 031 230 347

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:
Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Pomagajo pri hitrejšem delovanju spletne strani. Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka: _ga
Namen piškotka: Googlova statistika ogledov
Čas trajanja: 30 dni

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve, če uporablja te piškotke:
piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju,
in
piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh drugih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost poznejše spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

SPLOŠNI POGOJI

Nahajate se na spletnem mestu: http://www.okolica-bilban.si. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate in da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Lastnik spletnega mesta VRTNI INŽENIRING BILBAN Primož Bilban s.p. si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu http://www.okolica-bilban.si, je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naših sodelavcih. Lastnik pravilnosti in točnosti teh podatkov namenja veliko pozornosti in jih redno preverja ter ažurira, ker pa se ti lahko spremenijo tudi v obdobju med dvema ažuriranjema, za njihovo ažurnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti, prav tako pa ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij.

Enako velja tudi za vse druge spletne strani, ki so lahko dostopne prek hipertekstovnih povezav. Povezave s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost, saj Primož Bilban s.p. zanje odgovornosti ne prevzema.

Podatki na spletnem mestu so samo informativne narave, zato lastnik ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. Lastnik odgovornost zanje izrecno izključuje.

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last lastnika ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine oz. predpisov o varstvu osebnih podatkov.

POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo v skladu z zakonodajo, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke.

Namen zbiranja osebnih podatkov
Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov za naslednje namene:
– komunikacijo med potencialnimi strankami oz. jih uprablja izključna za odgovore na poslana vprašanja, sporočila preko poslanega spletnega obrazca.

Upravljavec lahko obdeluje naslednje osebne podatke uporabnikov:

  • ime in priimek
  • vaš naslov
  • elektronski naslov
  • stacionarno in/ali mobilno številko
  • zadeva
  • sporočilo

Osebna privolitev uporabnika
Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca. (V kolikor se pošlje povpraševanje direktno na elektronski naslov)

Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec s temi pravnimi pogoji. (V kontaktnem obrazcu, prosimo za strinjanje z uporabo vaših podatkov).

Neposredno trženje
Za namene neposrednega trženja upravljavec ne uporablja nobenega osebnega podatka.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam
Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam.

Shranjevanje osebnih podatkov
Na spletni strani http://www.okolica-bilban.si  se shranjujejo podatki uporabnika, ko pošlje povpraševanje (v vtičniku za spletne obrazce FormCraft). Ti podatki se posredujejo tudi neposredno na elektronski naslov info@okolica-bilban.si.